Nieuws

In september 2022 begint de workshop “Positief omgaan met Stress” weer!

Je kunt kiezen uit de volgende datums:
Zaterdagmiddag 10 september van 13.30 – 16.00 uur
Woensdagavond 14 september van 19.00 – 22.30 uur
Zaterdagochtend 17 september van 9.00 – 12.30 uur

Wat mag je verwachten:

Je onderzoekt, in een kleine groep van maximaal vijf personen, welke stressoren er spelen in je leven, hoe je er mee omgaat en welke strategieën/veranderingen je kunt doorvoeren om op een passendere manier hiermee om te gaan. In de zes weken die op de workshop volgen heb je individuele begeleiding per mail en 3 individuele zoomgesprekken om je te begeleiden naar een blijvend resultaat, minder stress, meer balans en meer positiviteit!
Dit alles voor slechts €295! (Prijs is inclusief 21% btw, werkboek, koffie, thee, water en iets lekkers.)

Je kunt je inschrijven voor deze workshop via het formulier in contact te sturen of door te mailen naar info@groeistroom.nl met je naam, e-mailadres en welke datum je wilt deelnemen. Je krijgt dan een factuur toegestuurd. Na ontvangst van het bedrag is je deelname definitief.

#workshop #positiefomgaanmetstress #stress #begeleiding #coaching #tilburg #breda #zoom

Op zaterdag 2 juli 2022 van 10:00 tot 16:00 uur organiseert groeiStroom het evenement:

BLOSSOM – (Balans Leren Omarmen, Stress Stoppen/Omgaan met d.m.v. Mindfulness)

Een geheel verzorgd dagje voor jou om je op te laten bloeien (Blossom) tot de vrouw die jij wilt zijn. Inclusief een lekkere gezonde lunch, koffie, thee, water en gezonde snack.

De dag zit vol met mindfulness oefeningen om je te leren in balans te komen en te blijven, stress te reduceren, en om tijdens stress volle situaties in balans te blijven met jezelf. Naast deze oefeningen zal er ook aandacht zijn voor specifieke onderwerpen zoals aangeven van grenzen en omgaan met gedachten/piekeren.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 155 per persoon.

En er zijn slechts vijf plaatsen beschikbaar dus schrijf je gauw in en gun jezelf to Blossom!

Inschrijven kun je doen via de Contact pagina!

#mindfulness #balans #rustinjehoofd #stressverminderen #grenzen #grenzenaangeven #piekeren #gedachten #evenement #blossom