Coaching

Het antwoord op je coachvraag, hoe je je doel bereikt, wordt in de coaching door jezelf gevonden. Alleen dan is het van jezelf.

Coaching

Om dit antwoord te vinden/uit je te halen zal ik naar je luisteren, je vragen stellen, samenvatten wat je vertelt en doorvragen. Wanneer we stuiten op weerstand en blokkades zal ik je helpen onderzoeken waar de weerstand vandaan komt zodat deze opgeheven kan worden en jij verder naar je doel kan groeien.

Het hele begeleidingstraject zal erop gericht zijn dat jij je doel bereikt en klaar bent om eventuele andere doelen/vraagstukken in de toekomst zelfstandig het hoofd te bieden.

Gratis vrijblijvend telefonisch gesprek

In het gratis vrijblijvend telefonisch gesprek kun jij mij alle vragen stellen die je bezig houden en kan ik bepalen of jouw vraag voor mij coachbaar is. Dit telefonisch gesprek kan een half uur duren. Hierna kunnen we besluiten om een eerste gesprek van een begeleidingstraject, coachtraject of een eenmalig klankbordgesprek af te spreken.
Om een vrijblijvend telefonisch gesprek aan te vragen ga je naar de
 contactpagina.

Eerste gesprek

In dit eerste gesprek bespreken we het coachtraject, bepaal je je coachvraag en het tijdpad van je coachtraject, wanneer je je doel bereikt wil hebben, en bepalen we hoeveel gesprekken je wil hebben en met welke frequentie (wekelijks, maandelijks of iets er tussen in).  Hierna stellen we het coachcontract op. Het kan best zo zijn dat je in volgende gesprekken je coachvraag of tijdspad wil aanpassen. Dat kan, het is jouw groeiStroom! Misschien vind je het prettig tussendoor mailcontact te hebben. Ook dit is een optie die we kunnen bespreken. Dit eerste gesprek zal bij voorkeur bij mij op kantoor plaatsvinden en zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren.

Het vervolg

Voor de vervolg gesprekken heb je de keuze om die plaats te laten vinden bij mij op kantoor, wandelend in de natuur. “Bomen tussen de bomen!”  of op een andere locatie is bespreekbaar. Na elk vervolggesprek evalueren we of het traject of onderdeel er van, bijgesteld moet worden. Een vervolggesprek zal ongeveer een uur duren.

Tijdens het coachen ben je en blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor het bereiken van je doelen op een voor jou passende wijze en binnen jouw mogelijkheden.