Diensten

Werkwijze

Of je nu bij mij komt voor stressbegeleiding, een burn-out hebt, komt met een coachvraag of een workshop of een mindfulness cursus volgt, ik werk altijd vanuit eerlijkheid, oprechtheid en met een dosis humor. Deze drie basis uitgangspunten vind ik erg belangrijk en vanuit deze wil ik een vertrouwensband creëren met jou. Verder ga ik uit van gelijkwaardigheid tussen jou en mij. Met wederzijds respect voor en zonder oordeel over elkaars afkomst, religie, normen en waarden.

Om het antwoord op je coachvraag te vinden/uit je te halen zal ik naar je luisteren, je vragen stellen, samenvatten wat je vertelt en doorvragen. Alles wat je me vertelt en toevertrouwt blijft tussen ons. Je mag zijn wie je bent, je veilig voelen en je kwetsbaarheid laten zien.
Wanneer we stuiten op weerstand en blokkades zal ik je helpen onderzoeken waar de weerstand vandaan komt zodat deze opgeheven kunnen worden en jij verder naar je doel kan groeien.

Ik ga er vanuit dat het antwoord hoe je doel te bereiken, door jezelf beantwoord wordt en van jezelf moet zijn.

Het hele begeleidingstraject is erop gericht dat de jij je doel bereikt en klaar bent om eventuele andere doelen/vraagstukken in de toekomst zelfstandig het hoofd te bieden.

Ik zal er alles aan doen om je te helpen je doel te bereiken, maar het hele traject staat of valt met jouw inzet. Tijdens het gesprek/begeleidingstraject ben je en blijf je altijd zelf verantwoordelijk voor het bereiken van je doelen op een, voor jou, passende wijze en binnen jouw mogelijkheden. Dit leggen we vast in het coachcontract.