Workshop Positief omgaan met Stress

GroeiStroom heeft een workshop: De Workshop Positief omgaan met stress.

Algemeen

De workshop Positief omgaan met stress is een door groeiStroom ontwikkelde workshop en is uniek omdat het jou in staat stelt in zeer korte tijd goede resultaten te boeken.

Hoe gaan we te werk?

In een kleine setting van maximaal 5 deelnemers wordt de workshop gegeven. In ongeveer drie uur kijk je hoe je nu met stress omgaat en hoe je uiteindelijk met stress om wilt gaan.  Om je uiteindelijke doel te bereiken krijg je handvatten aangereikt waar je je hele leven plezier van hebt. Na het volgen van de workshop krijg je de mogelijkheid om één keer in de week mij per mail vragen te stellen door een reflectieverslag mailen. Mijn streven is je binnen een werkdag antwoord te geven op je vraag zodat je ook echt je aanpak van stress kan veranderen. (Wil je liever contact per telefoon, Skype of een (wandel-) coachgesprek dan is dit bespreekbaar.)
Na zes weken neem ik contact op en vul je een evaluatieformulier in. Aan de hand hiervan kijken we hoe het gaat en of je verder hulp nodig hebt.

Doel

In de workshop leer je te kiezen voor een positievere aanpak van stress en een positieve gezonde levensstijl waardoor uitval door stress of erger, een burn-out of andere stressgerelateerde ziektes, voorkomen wordt.
De opvolging heeft als doel je eventuele vragen te beantwoorden en je verder te helpen om de doelen die je aan het einde van de workshop hebt gesteld te bereiken.

Tijdsinvestering

Aan tijd investeer je ongeveer 10 uur:  3 uur voor de workshop en minimaal 1 uur per week, 6 weken lang voor een reflectieverslag te schrijven en mijn antwoord hierop te lezen en een half uur om het evaluatieverslag in te vullen. Het aannemen van ander gedrag vraagt oefening. Dit doe je tijdens je normale dagelijkse leven hiervoor is inzet nodig; geen tijd.

Informatie en inschrijven? Neem contact met mij op via de contactpagina of bel 06 4089 0759.