Margôt

Ik ben Margôt Watt-de Wit, ongeveer vijftig lentes jong, getrouwd, heb drie volwassen kinderen en drie kleintjes die mij ‘Granny‘ noemen.

Mijn eigen levenspad was en is een groeistroom.  Een burn-out bracht me in een groeiproces en bleek het fundament voor de toekomst die ik nu leef. Het geeft mij veel voldoening om mensen hun kracht te laten ervaren, om hun eigen keuzes: te zien, te maken en erbij te blijven.

Zelfs van mensen die ik niet zo goed ken, kreeg en krijg ik te horen dat ik zo goed kan luisteren. Dat ze zich op hun gemak bij mij voelen omdat ze niet zich anders hoeven voor te doen dan dat ze zijn.
Dit heeft mij doen besluiten om mijn burn-out ervaring te gebruiken en mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Zo heb ik voor de HBO modules ‘Sociale psychologie’, ‘Arbeids- en Organisatiepsychologie’ en ‘Stressbegeleiding en Coaching’ gekozen en mijn diploma’s behaald. Met deze diploma’s op zak heb ik groeiStroom Stressbegeleiding & coaching opgericht.
Ook nu blijf ik mij elk jaar verder ontwikkelen  en heb ik de cursus MBCT (mindfulness based cognitive therapy) en diverse cursussen op het gebied van mindfulness, voeding en gezondheid gevolgd en certificaten behaald. 

Al de opgedane kennis en de zaken waar ikzelf tegen aanliep in mijn proces als ‘vrouw met een burn-out’ heb ik in mijn aanpak voor stress- en burn-outbegeleiding verwerkt, Dit is een aanpak geworden met aandacht vanuit oprechtheid, eerlijkheid, vertrouwen en met een vleug humor.

 

Testimonials 

Niet alle cliënten willen een testimonial op mijn website plaatsen omdat hun verhaal zo persoonlijk is dat zij, ondanks dat het anoniem wordt geplaatst, bang zijn dat iemand hun verhaal herkent. Ik respecteer deze keuze natuurlijk en begrijp dit volkomen!

 

Foto: Man met Camera – fotografie door Andress Kools