Margôt

Ik ben Margôt Watt-de Wit, ongeveer vijfenvijftig lentes jong, getrouwd, heb drie volwassen kinderen en vier kleintjes die mij ‘Granny‘ noemen.

Mijn eigen levenspad was en is een groeistroom.  Een burn-out bracht me in een groeiproces en bleek het fundament voor de toekomst die ik nu leef. Het geeft mij veel voldoening om mensen hun kracht te laten ervaren, om hun eigen keuzes: te zien, te maken en erbij te blijven.

Zelfs van mensen die ik niet zo goed ken, kreeg en krijg ik te horen dat ik zo goed kan luisteren. Dat ze zich op hun gemak bij mij voelen omdat ze niet zich anders hoeven voor te doen dan dat ze zijn.
Dit heeft mij doen besluiten om mijn burn-out ervaring te gebruiken en mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Opleiding

Zo heb ik voor de HBO modules ‘Sociale psychologie’, ‘Arbeids- en Organisatiepsychologie’ en ‘Stressbegeleiding en Coaching’ gekozen en mijn diploma’s behaald. Met deze diploma’s op zak heb ik groeiStroom Stressbegeleiding & coaching opgericht.

Ook nu blijf ik mij elk jaar verder ontwikkelen  en heb ik de cursus MBCT (mindfulness based cognitive therapy) en diverse cursussen op het gebied van mindfulness, voeding en gezondheid gevolgd en certificaten behaald. 

Visie

Al de opgedane kennis en de zaken waar ikzelf tegen aanliep in mijn proces als ‘vrouw met een burn-out’ heb ik in mijn aanpak voor stress- en burn-outbegeleiding verwerkt.

Dit is een aanpak geworden met aandacht vanuit oprechtheid, eerlijkheid, vertrouwen en met een vleug humor. Ook aandacht voor jij als mens in zijn geheel omdat je meer bent dan alleen je hoofd en gedachten. Onder andere voeding, beweging en sociale contacten spelen een grote rol in hoe je met stress omgaat.

Verder vind ik het belangrijk dat je snel geholpen wordt. Ik heb geen wachtlijsten en je intakegesprek vindt veelal binnen twee dagen van je aanmelding plaats.

Een gesprek is een gesprek. De ene keer hebben we anderhalf tot twee uur nodig en de volgende keer een uurtje om je een stap verder te laten komen.  De duur van het gesprek heeft geen invloed op het bedrag dat je betaald. Ik plan de gesprekken zo ruim in dat je de volgende cliënt niet zal zien.

Tussen de gesprekken door ben ik er ook voor je. Omdat ik vind dat wanneer je op het moment dat er iets speelt en je met iets zit we sneller stappen kunnen zetten dan wanneer je tot een volgend gesprek moet wachten.

 

Testimonials 

Niet alle cliënten willen een testimonial op mijn website plaatsen omdat hun verhaal zo persoonlijk is dat zij, ondanks dat het anoniem wordt geplaatst, bang zijn dat iemand hun verhaal herkent. Ik respecteer deze keuze natuurlijk en begrijp dit volkomen!

 

Foto: Man met Camera – fotografie door Andress Kools

Volg mij op LinkedIn