Archieven

D. te R.

Ik vind het het een fijne en persoonlijke manier hoe jij je coaching aanpakt en ook de flexibiliteit met betrekking tot locatie werkt voor mij zeer goed.

IK ben blij dat ik jou online gevonden heb, want dit was (na mijn traject bij GGZ) schijnbaar toch nog iets wat ik nodig had. Ik zie dingen nog wel eens donker of somber in, maar dat mag. Ik vind het nog steeds spannend om grenzen aan te geven en voor mezelf te kiezen, maar daar word ik wel een blijer mens van.

J. te B. over Coaching

Na een enorme aanval van trillen, niet stoppen met huilen, geen rust meer in mijn hoofd kunnen vinden, ben ik in contact gekomen met Margot. Zij heeft naar mijn verhaal geluisterd en we hebben stap voor stap alle “obstacles” uit de weg geholpen.  Waardoor ik anders naar mensen ging kijken en vooral naar mezelf.

Leren om grenzen aan te geven, nee is ook een antwoord en het is zoals het is, zijn een van de zinnen die Margôt mij leerde.
De rust kunnen vinden tijdens een bodyscan, eraan toegeven dat rustmomenten belangrijk zijn voor je dagelijkse leven.
Om weer sterk in je schoenen te staan. En weer kunnen genieten van de kleine dingen die om je heen gebeuren.
Ik heb de coaching van Margôt als erg positief ervaren.

J. te V. over Coaching

Margot is een hartelijke, warme en toegankelijke coach waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. De sessies hebben me inzicht gegeven in mijn situatie en mij geleerd dat ik zelf aan de basis van de verandering sta. Het spreekwoordelijke steuntje in de rug dat ik in een moeilijke tijd goed kon gebruiken.

M. te S. over coaching in English

Through her counselling and the techniques in being mindful that Margot has taught me I am able to face my current issues with much more ease compared to before our first meeting. My situation has not changed however how I now deal with my emotions has. I am extremely grateful for the compassion shown by Margot and the help offered. Also that this was possible in my mother tongue, English, certainly made a difference as I am not able to express myself in so much detail in Dutch.

M. te R. over de workshop Positief omgaan met Stress

In het kort,

Leerzaam, verhelderend en verrassend.

In het lang,

Precies op het goede moment viel mijn oog op het visitekaartje van Positief omgaan met stress. Ik was langzaam kopje onder aan het gaan op het werk. Het voelde niet goed maar ik kon geen manier vinden om het te verminderen, tot deze workshop. Positief omgaan met stress zegt eigenlijk precies wat de cursus inhoud. Het heeft mij enorm geholpen om mijn stress niveau te verminderen en weer lekker in het leven te staan. Zeker een aanrader, niet twijfelen maar doen!!!!!!!!!

P. te H. over de Mindfulness cursus

Ik heb de mindfulness cursus als prettig ervaren. Vooral ook om ervaringen te delen met andere cursisten. De manier van les geven is fijn en ook duidelijk.
Je kunt er voor jezelf veel uithalen.
Het lesmateriaal is ook heel duidelijk.
Ik heb een aantal fijne weken gehad met een fijne groep!

D. te L. over de Mindfulness cursus

De Mindfulness cursus kwam voor mij op ’t juiste moment. Heel druk gezin, baan, alle dingen die op je afkomen in combi met altijd voor iedereen klaar willen staan. Mindfulness heeft me geleerd m’n grenzen aan te kunnen geven, in ’t nu te staan en soms dingen te laten zoals ze zijn. Een rustigere kijk op zaken en dingen van alle dag. Open staan voor dingen die nieuw zijn. Rustig bekijken van zaken die stresserend kunnen zijn en vooral, Eigen ik terug vinden en dat het goed is. Het mag.
Weer doelen stellen voor wat je Zelf wilt en dat dat goed is.
Te veel goeds om op te noemen…
Een aanrader voor iedereen! Dank je wel!

S. te N. over de Mindfulness cursus

Ik was altijd al geïnteresseerd in mindfulness. Ik had er al eens over gelezen. De oproep van Margôt was dé kans om er meer over te leren. Ik verwachtte eerst maar 1 bijeenkomst in mijn eentje. Dat bleek heel anders. In het begin even wennen, maar al gauw een vertrouwd groepje waarin ik mezelf kon zijn. Ik kan mij vinden in de bodyscans en wist al na les 1, dit is echt iets voor mij.
Ik heb er erg veel van geleerd. Het was echt een openbaring. Ik maak me minder druk om dingen en kan zaken makkelijker naast me neerleggen. Ik pieker een stuk minder en slaap veel beter!
Super bedankt!

Y. te H. over de Mindfulness cursus

In het begin was ik enorm sceptisch over deze mindfulness cursus “niks voor mij” dacht ik. Wat heb ik mij vergist… Ik ben blij dat ik deel mocht uitmaken van deze groep. De cursus is voor mij zéér zinvol geweest. Ik neem zeker ervaringen mee in mijn verdere dagelijkse leven.
Ik raad het anderen, die misschien nu ook nog twijfelen, zeker aan….DOEN!!