Begeleidingstraject

Gratis vrijblijvend telefonisch gesprek

In het gratis vrijblijvend telefonisch gesprek kan jij mij alle vragen stellen die je bezig houden en kan ik bepalen of jouw vraag voor mij coachbaar is. Dit telefonisch gesprek kan een half uur duren. Hierna kunnen we besluiten om een eerste gesprek van een stress- of burn-out begeleidingstraject, of coachtraject  af te spreken.
Om een vrijblijvend telefonisch gesprek aan te vragen ga je naar de contactpagina.

Begeleidingstraject naar behoefte

In het eerste gesprek bespreken we het begeleidingstraject.
Jij bepaalt je doel en het tijdpad van je begeleidingstraject: wanneer heb je het doel bereikt, hoeveel gesprekken wil je er aan besteden en met welke frequentie (wekelijks, maandelijks of iets er tussen in). Hierna stellen we het coachcontract op.

Het kan best zo zijn dat je in volgende gesprekken je coachvraag of tijdspad wil aanpassen. Dat kan, het is jouw groeiStroom! Misschien vind je het prettig tussendoor mail- of appcontact te hebben. Ook deze opties zijn bespreekbaar.

Dit eerste gesprek vindt bij voorkeur bij mij op kantoor plaats en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.
De vervolggesprekken vinden naar keuze plaats bij mij op kantoor, wandelend in de natuur “Bomen tussen de bomen!”  of op een andere locatie. Na elk vervolggesprek evalueren we of het traject of onderdeel ervan, bijgesteld moet worden. Een vervolggesprek duurt ongeveer een uur.

Pakketten

Heb je een specifieke vraag over stressbegeleiding of burn-out dan kun je een heel traject kiezen met pakketvoordeel. Vraag je je af welk pakket voor jou geschikt is? Neem dan contact op dan kijken we samen in een gratis vrijblijvend telefonisch gesprek wat het beste bij jou past.