Over Margôt

Ik ben Margôt Watt-de Wit, ongeveer vijftig lentes jong, getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

Mijn eigen levenspad was en is een groeistroom.  Een burn-out bracht me in een groeiproces en bleek het fundament voor de toekomst die ik nu leef. Het geeft mij veel voldoening om mensen hun kracht te laten ervaren, om hun eigen keuzes: te zien, te maken en erbij te blijven.

Zelfs van mensen die ik niet zo goed ken, kreeg en krijg ik te horen dat ik zo goed kan luisteren. Dat ze zich op hun gemak bij mij voelen omdat ze niet zich anders hoeven voor te doen dan dat ze zijn.
Dit heeft mij doen besluiten om mijn burn-out ervaring te gebruiken en mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Naast mijn parttime baan en gezin met drie kinderen heb ik de HBO modules ‘Sociale psychologie’, ‘Arbeids- en Organisatiepsychologie’ en ‘Stressbegeleiding en Coaching’ met goed gevolg afgesloten.  

Na het behalen van de module ‘Stressbegeleiding en Coaching” heb ik groeiStroom opgericht en blijf ik mezelf en de diensten die ik bij groeiStroom aanbied ontwikkelen om jou nog beter te kunnen helpen naar een leven in balans!

In de zomer van 2015 ben ik de hbo-cursus Mindfulness based Cognitive Therapy gaan doen, en heb deze cursus in de zomer van 2016 met een diploma mogen afsluiten.
Ik ben deze cursus gaan volgen omdat ik in mijn opleiding tot stressbegeleider en coach al wat over mindfulness had gehad maar de aansluiting miste naar het veranderen van gedrag (cognitive therapy). Nu met deze cursus heb ik deze aansluiting tussen mindfulness en cognitive therapy perfect gevonden. Dit zal mij helpen om jou nog beter te kunnen helpen tijdens coaching en in de individuele stress- en burn-out begeleidingstrajecten.

 

Testimonials 

Niet alle cliënten willen een testimonial op mijn website plaatsen omdat hun verhaal zo persoonlijk is dat zij, ondanks dat het anoniem wordt geplaatst, bang zijn dat iemand hun verhaal herkent. Ik respecteer deze keuze natuurlijk en begrijp dit volkomen!

 

Foto: Man met Camera – fotografie door Andress Kools